Kinesiologi

Läsa av kommunikationen

Utifrån ditt här och nu kan jag som Kinesiolog med hjälp av muskeltester, det vill säga fysiska rörelsetester, läsa av kommunikationen i din kropp och ditt nervsystem. Målet är att identifiera ditt problem, hitta grundorsaken och använda tekniker som hjälper och balanserar.

Kinesiologi lugnar energisystemet

Om kroppen reagerar på exempelvis stress, skada, näringsbrist, överkänslighet eller sömnbrist behöver den kompensera för att klara det jobb den ska utföra. I bästa fall hittar signalerna rätt. Om inte, kan en händelse ge en större obalans. En kinesiologibehandling lugnar energisystemet och påminner kroppen om hur det var när allt var i harmoni.

En kinesiolog läker inga sjukdomar men ger kroppen bästa förutsättningarna för att läka sig själv.

Jag som kinesiolog jobbar med dig som är frisk, men som vill må och känna dig så bra du bara kan. Förebyggande friskvård i helhet och i kombination med det du individuellt behöver.

Efter en behandling upplevs ofta en förändring i smärtnivå eller rörlighet.

  • Kinesiologi – fysisk och mental
  • Kinesiology TimeLine
  • 7 Chi Keys – energiflöden
  • Akupunktursystemet & De 5 elementen
  • Stress-syndrom / utmattning / utbrändhet
  • EFT – Emotional Free Tecnique

När jag blev utbränd 1995 så fanns inte den sjukdomen utan man kallade det för dåliga järnvärden. Sedan slog tarmsystemet fel och till slut vägde jag 38 kilo och satt i rullstol. Sen kom det en tidpunkt då jag insåg att jag inte kommer överleva om jag inte gör något. Snart därefter kom jag i kontakt med kinesiologi, och efter fem månader med behandlingar och näringsstöd kunde jag cykla.

– MARIA ÄXTER

Ring för att boka

070-377 16 30