Coaching

Coachning – eller Vida Vägar

Du känner säkert till uttrycket ”Nu gick det upp ett ljus!”. Det där ögonblicket då ögonen öppnas och ansiktsuttrycket förändras. Från ingenstans kommer insikten som en blixt och man bara vet. Att skapa förutsättning för den stunden av klarsyn, det är målet med coachning för mig. Det är syftet, att hitta vägen framåt i stunder av förvirring, bryderier och funderingar.

Vid olika tidpunkter i livet behöver vi fatta beslut som rör studier, jobbet eller livet. Det kan vara stora livsavgörande frågor eller något som skaver i det lilla. En gemensam nämnare brukar vara att det är återkommande tankar som man ofta snurrar in sig i. Det du söker är klarhet och finessen är att det är Du som har svaret – ingen annan.

Ordet coach beskrivs som någon som tar dig från en plats till en annan. Från ditt nuläge till ett specifikt mål eller kanske en framtida dröm. Coachning som metod är vägen mot målet och utforskar frågorna vad, hur och när. Vi jobbar tillsammans, realistiskt, tidsbestämt och aktivt då allt handlar om valmöjligheter och riktning framåt. Kort och gott förändring.

Att prata högt om något ger dig mer än 75% chans att lyckas, så säger statistiken. Det viktigaste är att Du hittar din väg vidare och når ditt nya mål.

Livscoach, hälsocoach, karriärcoach – kärt barn har många namn och ordet coach i sig är ingen skyddad yrkestitel, även om den utbildningsväg som jag har valt via ICF, International Coach Federation, jobbar för just det. Grundtanken för mig är att Du önskar någon sorts förändring och har ett mål. Tillsammans går vi framåt.

Kinesiologi + Coachning

Coachning går även utmärkt att kombinera med Kinesiologi och energibalansering.

Det är trots allt lättare att göra planer än att följa dem. Har du planerat att göra något bara för att inse efter ett tag att du går åt exakt motsatt håll? Vad hände? Hur gick det till? Du som verkligen ville den här gången.

Med hjälp av emotionella kinesiologitekniker och coachning utforskar vi motståndet mot förändring, greppar tag i gamla vanor som styrs av dina tankar eller av din uppfattning om dig själv som är mycket starkare än din önskan att förändra.

Ring för att boka

070-377 16 30

”För mig är en coach ett neutralt bollplank som ställer just de där frågorna som får dig att inse något. Det där ”något” som du inte visste att du visste.”

– MARIA ÄXTER